IK MAAK JOUW WEBSITE

Wil je een moderne website die doet wat ie moet doen? Met een goede structuur en afgestemd op jouw wensen? Die werkt op laptops, tablets en telefoons? 

Ik help je graag!

Ik maak websites voor kleine ondernemers, ZZP-ers, therapeuten, trainers, coaches, ambachtslieden, kunstenaars, verenigingen en families. Ik werk niet voor grote/commerciële bedrijven.

 
zwolse trekzakclub
edelsmid in zwolle
ringen van annetje
ringen van annetje
opleiding en advies huurrecht
opleiding en advies huurrecht
Show More
WIX 

Ik maak mijn sites met WIX. Een vrij eenvoudig creatief programma, waarmee je vrijwel alles kan maken wat je wilt. Het programma is de afgelopen jaren populair geworden. Je maakt er professionele ontwerpen mee, in het bijzonder geschikt voor kleine bedrijven. 

Mobiele versie

Met WIX maak je twee versies van je website. Een versie voor laptop/desktop. En een mobiele versie voor smartphones. Bij Wix is een veilige (htpps) verbinding inbegrepen. Je site zit bij WIX veilig, beschermd tegen hackers.  In WIX maak ik een "SEO-plan" (= zoekmachine optimalisatie) voor je. Daarmee ben je snel goed vindbaar op Google.

Betaalde versie

Je kunt Wix gratis gebruiken, maar als je professionele functies wilt zoals je eigen domeinnaam, dan moet je overstappen naar een betaalde versie. Dat kost ongeveer 100 euro per jaar ex BTW.  

IK MAAK JOUW algemene voor-

waarden

 
Alles in één keer goed regelen 

Met algemene voorwaarden regel je alles goed. En je bent in één keer klaar. Er staat bijvoorbeeld wanneer iemand moet betalen. Of tot wanneer iemand een afspraak kan afzeggen. Maar ook of je aansprakelijk bent  als je door ziekte je afspraken niet na kunt komen. Of als je een fout maakt.

Geen kleine lettertjes

Ik ben ervaren jurist en stel deze voorwaarden graag voor je op. Ik schrijf ze in begrijpelijk taal, zonder moeilijke juridische woorden. Zodat het geen kleine lettertjes worden, maar jij en je klant er echt iets aan hebben. Omdat vooraf duidelijk is, wat de spelregels zijn.

Voordat je aan de slag gaat

Algemene voorwaarden zijn alleen geldig als je ze vooraf aan je klant geeft. Dus voordat je afspraken maakt of een overeenkomst sluit. Dat betekent dat je ze klaar moet hebben voordat je aan de slag gaat.

 

IK MAAK JOUW privacy

verklaring

Verplicht

Een privacyverklaring is op elke website verplicht. Volgens de AVG moet je klanten, deelnemers of leden uitleggen hoe je omgaat met hun persoonsgegevens. Wat bewaar je? Hoe lang en waarom?  En waar bewaar je dat? Op je laptop? Is die beveiligd? En hoe gaat jouw internet provider om met jouw e-mail? Waar komen die mails eigenlijk binnen? Op een server in Amerika? 

Duidelijke taal

Ik ben jurist en ik kan de privacy verklaring voor je maken. Ik schrijf in eenvoudige taal. Dat is iets anders dan jip-en-janneke-taal. Eenvoudige taal vermijdt lange zinnen en vaktermen. Met eenvoudige taal begrijpt je klant echt wat je bedoelt. Daarmee wordt de AVG geen lastige formaliteit, maar is het een manier om te laten zien dat je zorgvuldig werkt.   

©  Copyright 2020 Frisse Start Zwolle | mail@ankykloosterman.nl | 06-36205936